Mexicaans thema feest - Tequila wedstrijd en tequila spelletjes

Mexicaans thema feet tequila pong

We bieden een selectie van tequila spelletjes, zoals tequila pong, tequila roulette en tequila jenga. Onze tequila pong is gebaseerd op het klassieke beer pong, maar dan met shots tequila in plaats van bier.

Onze tequila roulette is een spannend spel waarbij de spelers moeten draaien aan een roulette wiel om te zien wie een shot
tequila moet nemen. En onze tequila jenga is een variant op het klassieke Jenga- spel, waarbij de spelers stenen moeten verwijderen en opstapelen, maar als ze de toren laten vallen, moeten ze een shot tequila nemen.

Naast onze tequila spelletjes bieden we ook een tequila wedstrijd aan.

Onze tequila experts zullen deelnemers begeleiden bij het proeven en beoordelen van verschillende soorten tequila, waarbij ze beoordeeld worden op de smaak, textuur en aroma. De winnaar ontvangt een speciale prijs en de eer van het zijn van de tequila-expert van de avond.

Onze tequila spelletjes en wedstrijd zijn perfect voor een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeest, een bedrijfsevenement of een feest met vrienden en familie. We kunnen ons aanpassen aan de grootte en het type evenement dat je plant en bieden ook aangepaste spellen en wedstrijden aan om aan de behoeften van jouw evenement te voldoen.

Onze tequila spelletjes en wedstrijd zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar bieden ook een kans om te leren over de verschillende soorten tequila en hoe ze worden geproduceerd. Onze tequila experts kunnen je alles vertellen over tequila, van de geschiedenis tot het productieproces, en helpen je bij het kiezen van de beste tequila voor jouw spelletjes en wedstrijd.

Boek onze tequila spelletjes en wedstrijd vandaag nog en voeg een leuke en spannende activiteit toe aan je feest. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren.

Salud!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).